Cégismertető
Tevékenységi körünk
Referenciáink
Elérhetőségünk
Űrlap
E-mail

Műanyag ajtó és ablak gyártás, szerelés

Saját gyártású műanyag ablak:
- Vastech Special - a különleges hőszigetelési igények kielégítésére

Erre a típusra jellemző a jó hőszigetelés, légzárás, a hosszú élettartam, UV-, időjárás- és szélállóság.  A biztonságos, könnyű működést ROTO vasalat garantálja. A profilokban  horganyzott acél merevítők biztosítják az ablak merevséget.
Nyílászáróink környezetbarát alapanyagok és technológia alkalmazásával készülnek. Az ablak minden része és a gyártáskor keletkező hulladék is újrahasznosítható.
Az általunk használt műanyag profilnak egészségügyi kockázata nincs, nehezen éghető és önkioltó.
Műanyag ablak aranytölgy színben

Ajtó, ablak szendvicspanel falhoz:

Speciális ablakokat gyártunk a szendvicspanellal burkolt épületekhez, amely tökéletes víz és hőszigetelést biztosít és nem igyényel szegést. Így sok munkát és költséget lehet megtakarítani. Az általunk gyártott csarnokokba már csak ilyen típusú ablakokat szerelünk. Természetesen ez is ötkamrás profilból és k=1.1-es üveggel készül.

Tetszőleges méretben gyártjuk ezeket az Ön megrendelése szerint. Az ablakoknál három fő típusunk van: a fix, a bukó-nyíló és a kétszárnyú bukó-nyíló. Emellett természetesen készítünk bukó, egy vagy kétszárnyú nyíló ablakot, vagy az Ön igénye szerinti kombinációt, üvegfalat. Kérésére ablakát résszellőzővel, légbevezetővel is el tudjuk látni, így biztosítva a megfelelő, folyamatos légcserét, megakadályozva a falakon kicsapódó nedvességet és a falak penészedését.
Rövid határidővel vállaljuk termékeink szakszerű beszerelését.

.Ötkamrás műanyag ablakprofil

Vastech Speciál

Öt légkamrás, WINHOUSE típusú, 70 mm vastagságú műanyag profil fe­hér színben, üveg 4LowE-16-4 mm mé­re­tű, belső üvege SUPER-LOW-E (lágyfém bevonat), argongáz töltés, kül­ső üvege normál torzításmentes (ún. float) üveg,  k=1,1 W/m2K hővezető képességgel.

Megjegyzések, javaslatok:

- Mivel a műanyag ablakok légzárása rendkívül jó, ezért a gázkészülékek által elhasznált le­ve­gő helyett nem tud le­ve­gő beáramolni a lakásba. Így a kémény nem tudja megfelelően elvez­et­ni az elhasznált gázt, így fulladást okoz­hat. Különösen veszélyes ez szagelszívóval, mivel ez visszaszívja a kéményen keresztül a levegőt. Kony­há­ba, fürdőszobába, kazánházba -ha gáz­ké­szülék is üzemel-, kandalló mellé  kötelező szellőztető felszerelése. Kony­hába és fürdő­szobába higroszabályzásút ajánlunk. A Gázmű nem köt rá gáz­ké­szü­lé­ket megfelelő szel­lőző nélkül.
- Szobákba elzárható, szabályozható ablakszellőzőt ajánlunk. Ezek jó hangszigetelésűek és mindenkor biztosítják a szoba levegőellátását.
- Nagy ablakfelületekhez ajánljuk a háromrétegű üveget, amely hő­szigetelése rendkívül jó (k=0,7-0,8).
- Résszellőzővel 5-10mm-re tudja kinyitni az ablakot, így biztosítva a folyamatos és huzat­mentes légcserét, megakadályozva a párásodást és penészedést.
- A hibásműködés-gátló segít megakadályozni nyitott ablaknál bukóra, vagy buktatott ablak­nál nyitóra hajtani a kilincs­et.
- Erkélyajtónál ajánlott a csak nyitható ajtó. A nagyméretű bukó-nyíló ajtók bukóról való becsukása gyer­mek­ek­nek és öregeknek gondot okozhat. Szellőztetéshez ajánlott az erkélyajtó melletti ablakot bukónyílóra készíteni.
- A beépítés során hosszú speciális csavarokkal rögzítjük a nyílászárókat a falba, majd körbefújjuk PUR-habbal. Ezután felszereljük a szárnyat majd beállítjuk az ablakot. A beépítés ára -külön megállapodás hiányában- nem tartalmazza a további festő és kőműves munkákat.

Referenciák